HIIT & QUICK
Online jul

Varför göra uppehåll med träningen bara för att det blir jul och extra ledighet!? Eller har du legat lågt ett tag så ta tillfället i akt och kom igång med träningen igen över jul!
Det vankas korta, effektiva pass som är lätta att få till! Rulla ut träningsmattan, starta passet på datorn/telefonen och bli guidad genom träningen hemifrån!

4 veckor (v.51 t.o.m. v.2) ONLINE med start i julveckan!

För att utvecklas i sin träning är regelbundenheten viktig men ofta också svår att få till med julfirande, familjeliv, jobb och allt... Tipset är korta QUICK pass som är lätta att "klämma in"! Så varje måndag under 4 veckor får du 3 nya förinspelade träningspass att "välja och vraka" på - 1 HIIT-pass och 2 korta QUICK pass med olika fokus.

Hur är passen upplagda?

HIIT-passen är korta, intensiva Metafit inspirerade träningspass på totalt ca. 40-45 minuter där vi varvar högintensiva intervaller med korta viloperioder. Vi tränar med kroppen som redskap men ha gärna minibands och liten boll till hands för att göra träningen ännu mer effektiv!
QUICK-passen varierar mellan ca. 15-20  minuter och har olika fokus - bl.a. bål, styrka, kondition med högre tempo samt lugnare pass med postural träning för att stärka de djupa hållningsmusklerna i kroppen. Även här tränar vi främst med kroppen som redskap men ha gärna  minibands, liten boll samt lättare hantlar till passen.

  • Vi  tränar under 4 veckor med start vecka 51 och du har tillgång till samtliga pass t.o.m. den 22 januari.
  • Välj, vraka och träna så många gånger du själv vill varje vecka och när det passar dig.
  • Vi har en privat Facebook grupp igång för lite extra pepp och inspiration från andra deltagare!
  • Är du mamma och vill hänga med på träningen bör det ha gått minst  4-6 månader sedan förlossning, du är fri från eventuella graviditetsproblem och har framförallt tränat upp djup bålkontroll igen. Är du nybliven mamma passar Mamma Reboot ONLINE bättre.
Metafit – högintensiv gruppträning Örebro

HIIT -  2 min "smakprov"

Superskönt att få pass på mailen en gång i veckan och att "pepp-gruppen" på Facebook finns! Man blir påmind att faktiskt ta sig tid att  träna! Roliga och varierande pass med bra fokus, det känns som att det verkligen ger något.

//Deltagare HIIT Online, sommaren 2022

Tusen tack för HIIT Online i sommar! Det har varit superkul och jag känner att det verkligen har gjort skillnad, känner mig mycket starkare än jag någonsin har gjort efter en sommar!

//Deltagare, HIIT Online sommaren 2021

Olaigatan 34, Örebro   //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd