mamma reboot

Behöver mammakroppen en nystart? Mamma Reboot står för anpassad, säker och återuppbyggande träning för nyblivna mammor. Du kan kalla det rehab för mammor! Vill du träffa nya vänner och samtidigt komma i form på ett skonsamt och effektivt sätt efter graviditeten? Då passar Mamma Reboot perfekt för dig!

VÅRTERMINEN 2024
  • Efter påsk, vecka 14 drar utesäsongen igång i Stadsparken och vecka 19 startar vi upp i Lanna igen.
  • Vecka 22 har vi PREMIÄR för Mamma Reboot INTENSIV - 4 veckors träning med 2 pass per vecka!

Vill du träna ONLINE på hemmaplan?
Vi erbjuder en 7-veckor ONLINE kurs, där du en gång i veckan får en länk via e-post med ett 45-minuter långt Mamma Reboot träningspass som du kör på egen hand när det passar dig. Du har tillgång till passen t.o.m. en vecka efter kursens slut.

Vad kan du förvänta dig?

Våra Mamma Reboot pass hjälper dig att få tillbaka kontrollen i kroppen efter graviditeten. Du lär dig grundläggande tekniker som får dig starkare än någonsin och skapar de bästa förutsättningarna för en stark och hållbar mammakropp!

  • Vi har träningspass i centrala Örebro och Lanna
  • Under vinterhalvåret (november - mars) tränar vi inomhus/online
  • Ingen barnvakt behövs - barnet har du med dig
  • Erfaren instruktör med vidareutbildning inom bl.a. Pre & Post Natal Corrective Exercise
  • Inte minst - en trivsam och peppande gemenskap!

Mamma Reboot Nivå 1

I Nivå 1 lägger vi största fokus på att hitta bålkontakt, stärka djup hållningsmuskulatur samt de viktigaste rörelsemusklerna, allt under kontrollerade former. På ett säkert sätt tränar vi styrka och kondition där vi har bålen i åtanke i alla rörelser. Många av våra mammor väljer att vara med 1-3 omgångar av Nivå1 innan man avancerar till Nivå 2. Allt beroende på träningserfarenhet, aktivitetsnivå under graviditeten, ev. besvär osv.

Jag gillar verkligen nivåerna; att möjligheten till utveckling och utmaning finns, och att träna utomhus så länge säsongen tillåter är bra för alla parter.

//Beatrice, Mamma Reboot vintern, våren och hösten 2017

Mamma-babyträning, Mamma Reboot i Örebro
Mammaträning med bebis i Örebro

Mamma Reboot Nivå 2

När grunderna sitter och man är redo att utveckla sin träning ännu mer. I  Nivå 2 har vi högre tempo på träningspassen och utmanar mammakroppen ytterligare. Det bör ha gått ca. 4-6 månader sedan förlossning, man är fri från eventuella graviditetsproblem och man har framförallt tränat upp korrekt bålaktivering. Vi tränar kondition och styrka på ett roligt och inspirerande sätt med ännu mer lek och skratt! Många av våra mammor väljer att vara med 1-3 omgångar av Nivå 1 innan man avancerar till Nivå 2. Allt beroende på träningserfarenhet, aktivitetsnivå under graviditeten, ev. besvär osv.

Jag rekommenderar ALLA nyblivna mammor att anmäla sig till BraKropps mammaträning, det är egentid fast med barn och ett roligt sätt att få komma ut och socialisera sig när det kan vara lätt att fastna hemma.

//Emelie, Mamma Reboot hösten 2016 och våren 2017

Gravid? Nyss fått barn?

Vill du få nyhetsbrev och full koll på när bokningen öppnar inför kommande träningsomgångar?
Fyll i din e-postadress nedan! Eller häng med på Gravid Preboot redan nu!

Kommande kursstarter

VT24 ANTAL VECKOR PLATS
Vecka 4 7 veckor Inomhus Dance Center Örebro
Vecka 14 8 veckor Utomhus i Stadsparken
Vecka 19 7 veckor Utomhus i Lanna
Vecka 22 MRB INTENSIV
4 veckor med 2 pass i veckan
Utomhus Stadsparken
Valfri start 7 veckor ONLINE

Olaigatan 34, Örebro  //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd