hälsa & viktminskning

Kostrådgivning BIA-mätning Örebro

Vi gillar förändringar!

Det finns inga genvägar till ett friskt och hälsosamt liv.
Dieter och "mirakelkurer" har alltid funnits och kommer alltid att förekomma. Några veckors sträng diet är dock inget som tillhör en hälsosam livsstil.

Vårt mål är att du ska få inspiration och kunskap att förändra ditt levnadssätt till det bättre, oavsett om du behöver gå ner i vikt, förbättra konditionen eller få ett bättre välbefinnande!

Professionell hjälp för att strukturera upp din kosthållning. BIA-mätningen visar tydligt hur kroppen är sammansatt och är ett värdefullt verktyg om du ska göra en förändring och vill gå ner eller upp i vikt.
Läs mer om Kostrådgivning & BIA-mätning

Paketlösningar där vi ser till att göra långsiktiga förändringar med dina kost- och motionsvanor. Med regelbundna, individuella träffar kommer du lättare in i och fortsätter med ditt nya sätt att leva. Läs mer om Hälsocoach

En välmående personal presterar bättre än en arbetsstyrka som är sliten och stressad. BraKropp tillhandahåller friskvårdsinsatser som gynnar både individen och företaget. Läs mer om våra företagstjänster

Du har insett vikten av att ta hand om din kropp på bästa tänkbara sätt och är redo för förändring men vet inte riktigt i vilken ände du skall börja? Boka en Gratis Konsultation så pratar vi igenom vad vi kan hjälpa dig med!

Tack vare BraKropp har jag fått en annan syn på hur kroppen fungerar. Jag har bl.a. lärt mig hur, vad och när jag ska äta och motionera, att det verkligen har betydelse. Det är en sporre att man kan se så tydligt på BIA-mätningen hur man har skött sig - det är jättebra!

Jag får inspiration av att komma till BraKropp, jag blir positiv och glad, dessutom blir jag peppad att nå mina mål. Jag har lärt mig att det är viktigt med helheten och att skapa sig rutiner med kost och motion och sedan hålla dem.

Olaigatan 34, Örebro   //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd