Om BRAKROPP

Caroline Wijk BraKropp Örebro

Vi gläds med våra kunder!

Jag är så glad att jag efter gymnasiet tog steget och flyttade till soliga Queensland i Australien för att utbilda mig inom friskvårdsområdet. Med ett förflutet som truppgymnast har jag alltid varit intresserad av träning. I Australien sattes dock prägeln på mitt synsätt när det gäller friskvård. En hälsosam livsstil handlar om en helhet, där både sunda kostvanor och fysisk aktivitet ingår. Det ska vara enkelt och naturligt att leva ett sådant liv. Inga måsten eller förbud och fysisk rörelse ska vara en självklar del av vardagen. För att sprida min kunskap och få fler att leva ett sådant liv startade jag BraKropp när jag kom tillbaka till Sverige.

Sedan starten 2004 har jag hjälpt hundratals tjejer och killar, från 18-årsåldern upp till 70+ att förbättra kost- och motionsvanorna. Det är fantastiskt roligt att få följa processen när vikten rasar och få se vad det bidrar till mer än lägre siffror på vågen – kunder som blir gladare, piggare, sover bättre, får bättre självförtroende, har mindre ont i kroppen osv. Att det sedan många gånger gett effekten att hela familjer ändrat vanorna och mår bättre är bara en bonus!

I samband med att jag var gravid med mitt första barn väcktes intresset för mammaträning, jag utbildade mig och 2012 startade jag med Mamma Boot Camp, utomhusträning för nyblivna mammor i Örebro. Sedan dess har jag själv hunnit bli mamma till en tredje dotter och tränat över 600 mammor med fantastiska resultat. Erfarenheten jag fått under dessa år i kombination med flertalet utbildningar, bl.a. genom Fit for Birth och MammaMage och den senaste forskningen på området gjorde att jag lanserade det egna konceptet Mamma Reboot under 2018.

Det ger mig så mycket energi och glädje att träffa alla sällskapliga och trevliga mammor som tillsammans kämpar, svettas, skrattar och peppar varandra på träningen varje vecka! Och det känns toppen att få vara navet som sammanför alla på träningen, där flera har träffats och blivit vänner för livet.

Som trebarnsmamma vet jag att livet inte alltid är så lätt, det är framförallt inte lätt att prioritera sig själv när man har fått barn. Man har liksom fullt upp med att älska alla andra. Men jag är övertygad om att det är viktigt att även prioritera sig själv för att orka vara en bra mamma och förebild för sina barn. Därför är det så kul att träffa alla mammor som gör just det, prioriterar sig själva och kommer till träningen. Det är ”egentid fast med barn” – som en mamma fyndigt uttryckte det!

Caroline Wijk
Grundare av BraKropp

Mammaträning Mamma Reboot Örebro
BraKropp träning viktminskning  hälsa Örebro

Olaigatan 34 , Örebro  //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd