FöretagsFRISKVÅRD

En välmående personal presterar bättre än en arbetsstyrka som är sliten och stressad. BraKropp tillhandahåller friskvårdsinsatser som gynnar både individen och företaget.

Effektiv friskvård ger lönsamma företag

Forskning visar att företag som satsar på hälsofrämjande insatser tjänar mellan tre och tio kronor på varje investerad krona. Vinsterna ligger förutom i minskad sjukfrånvaro även i mer produktiva medarbetare. En välmående personal presterar bättre än en arbetsstyrka som är sliten och stressad.

Ett vanligt problem med friskvårdsprojekt på arbetsplatser, där man t.ex. betalar gymkort till de anställda är att det lätt lockar de som redan är friska, aktiva och lever ett hälsosamt liv. För att nå ut till medarbetarna som behöver det mest är de bästa friskvårdssatsningarna de som är individuella och personliga, där man kan påverka medarbetarens vanor på lång sikt.
 

Vad kan BraKropp göra?

BraKropp erbjuder olika lösningar, allt från massage direkt ute på företaget, gruppträning, föreläsningar och viktminskningskurser till individuell kost- och motionsrådgivning t.ex. våra Hälsocoachpaket.

Friskvård företag Örebro

Då vi är ett anläggningsföretag som jobbar mycket kroppsligt är det självklart att de anställda ska få massage regelbundet. Vi har också märkt att det gynnar oss som företag, med bl.a. mindre rygg- och kroppsbesvär. I många år har vi använt oss av Bra Kropp och är mycket nöjda med deras tjänster, såsom både massage och hälsocoaching. Man får alltid ett glatt bemötande och en skön massagestund! 

//Trädgårdsservice AB

Olaigatan 34, Örebro   //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd