hälsocoach

Nya, bra vanor som är lätta att följa i vardagen genererar resultat, så vi slopar kortsiktiga dieter och ser istället till att göra förändringar som är hållbara i längden. Den regelbundna, individuella supporten bidrar till att du på bästa sätt kommer in i och fortsätter med ditt nya sätt att leva.

Hälsocoach Örebro

Långsiktig förändring

Är det dags att lägga fokus på dig själv och din hälsa?
Våra populära Hälsocoachpaket ger dig bästa tänkbara support om du vill förbättra dina kost- och motionsvanor, hitta långsiktiga lösningar och gå ner i vikt på ett sunt och varaktigt sätt.
För att du på bästa sätt ska komma in i nya, förbättrade vanor träffas vi regelbundet under 3-4 månader. Förutom att vi analyserar dina kost- och motionsvanor mäter vi blodtryck och midjemått. Kroppens sammansättning blir annorlunda i takt med att vanorna ändras och det följer vi med hjälp av BIA–mätningar. Med dina målsättningar som grund lägger vi upp träningsprogram och följer utvecklingen med tester och analyser.
BraKropp HÄLSOCOACH finns i tre varianter och prisklasser – GULD, SILVER och BRONS.
Redo att köra igång? Boka in ett första besök!
Mer info? Boka gärna en Gratis Konsultation

Jag har inte haft ork/kraft att ta itu med min övervikt på egen hand. Behöver mycket stöd i denna process och tycker att jag får väldigt bra hjälp från BraKropp. Det är bra med besök och personlig rådgivning var 14:e dag då jag har möjlighet att ställa frågor. Den personliga stöttningen är mycket värdefull. Jag är glad över att kilona rasar!

Olaigatan 34, Örebro   //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd