kostrådgivning och bIA-mätning

Professionell hjälp för att strukturera upp din kosthållning. Personlig rådgivning gör det lättare att nå dina mål. Tack vara BIA-mätningen ser vi hur kroppen är sammansatt och kan tydligt följa utvecklingen på ett förnuftigt sätt.

Personlig kostrådgivning

Behöver du hjälp att få rätsida på din kost? Oavsett om du vill se över och förbättra dina kostvanor för att kunna prestera bättre i din träning eller för att du av hälsoskäl behöver gå ner i vikt eller orka mer hjälper vi dig.

Rådgivningen utgår från dig som individ och den livssituation du befinner dig i. Vi jobbar med kostförändringar som är lätta att följa i vardagen, där vi skippar kortsiktiga dieter och ser till att göra förändringar som är hållbara i längden.

Med BIA-mätningen som grund kan vi på bästa sätt ge dig individuella råd.

Kostrådgivning BIA-mätning Örebro
Resultatet visar mängden fett, muskler och vätska i kroppen
Resultatet visar mängden fett, muskler och vätska i kroppen
Kostrådgivning BIA Örebro

BIA - mätning av kroppsfett

Att mäta kroppssammansättningen är ett värdefullt verktyg om du ska göra en förändring, vill komma i form och gå ner eller upp i vikt.
En våg visar bara hur tung du är. Med en BIA-mätning får du istället reda på vad din kropp består av. Genom regelbundna mätningar håller du koll på att viktminskningen/viktökningen sker på ett bra sätt, det vill säga att du bygger muskler och tappar fett och inte tvärtom.

Nybesök BIA-mätning med rådgivning (55 min)

Vi mäter kroppens sammansättning av fett, muskler, vätska och går igenom dina nuvarande kost- och motionsvanor. Du får konkreta råd på förändringar för att nå dina mål.

Återbesök BIA-mätning med rådgivning (40 min)

Vi gör en ny mätning av kroppens sammansättning och utvärderar vilka förändringar som skett i kroppen. Vi ser tydligt vad som som gett effekt och vad vi behöver jobba vidare med.

Snabb BIA-mätning (15 min)

En mätning av kroppens sammansättning utan rådgivning.

Tack vare BraKropp så har jag fått en annan syn på hur kroppen fungerar. Jag har bl.a. lärt mig hur, vad och när jag ska äta och motionera, att det verkligen har betydelse. Det är en sporre att man kan se så tydligt på BIA-mätningen hur man har skött sig - det är jättebra!

Olaigatan 34, Örebro   //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd