må bra-dag 27 april

Välkommen till en energifylld, härlig och avkopplande "Må bra-dag" på natursköna Solliden lördagen den 27 april 2024! En dag att ge dig själv. Full med inspiration, verktyg och gemenskap. Kravlös och utifrån just dina förutsättningar.

En inspirationsdag för DIG!

Granne med sjön Lången, 15 minuter från Örebro ligger den vackra kursgården Solliden där vi - Linda Gustafsson/Insight by you och Caroline Wijk/BraKropp bjuder in till en härlig vårdag tillsammans!
 
Det blir en dag som involverar träning och rörelseglädje varvat med föreläsning inom självkänsla och självkännedom. Vi njuter av sköna rörelser, lär oss mer om oss själva och vår inre kompass, äter god mat och höjer pulsen med träningspass utomhus.

Dagen blir fullspäckad och inspirationsrik mellan kl. 09-.00-17.00 där det självklart även finns tid för att "bara vara", njuta av naturen, den vackra miljön och kanske ta ett dopp i sjön!?

PROGRAM

Hälsocoach Örebro

Vilka är vi?

Utbildad coach med Internationell Certifiering, Hälsoinspiratör samt instruktör för CrossNature, Dans för Hälsa och Traumayoga. Drivs av holistiskt välmående, inifrån och ut, med mottot att glädje smittar!  
  • Caroline Wijk - BraKropp
Grundutbildad till Hälsocoach i Australien, brinner för kvinnohälsa och har spetskompetens inom träning för Gravida och Nyblivna mammor, Postural tränare, Postural Yoga instruktör, Metafit coach, Massageterapeut. Älskar att förmedla ett helhetstänk kring träning och friskvård och har en förkärlek till träning i grupp - gärna utomhus!

Boka din plats "Må Bra-Dag"

När: Lördagen 27 april 2024 kl. 09.00-17.00

Var: Kursgården Solliden Långbyn 217, Örebro


Eventet är friskvårdsberättigande, utnyttja gärna ditt friskvårdsbidrag.
Betalningsmetod anges i "kassan". Vi är anslutna till Epassi.

 
1 195 kr

Bra att veta:

  • Har du några matavvikelser är du välkommen att anmäla det vid bokning så att köket kan uppfylla dina önskemål.
  • Ta gärna med ett liggunderlag/yogamatta och vattenflaska.
  • Bär gärna sköna träningskläder under hela dagen, eller andra bekväma kläder.
  • Ni som önskar duscha eller bada i sjön, vänligen ta med badkläder och handduk.

Sollidens kursgård
Här på Sollidens kurs- och konferensgård kommer vi att göra allt för att ni ska trivas, äta gott och njuta av lugnet. Omtanke, kvalitet och ett rättvise- och miljöperspektiv genomsyrar allt vi gör. Sollidens restaurang är KRAV-certifierad.
Hitta hit: Väg 50 mot Nora leder till Solliden från Örebro. En bit bortom vägbron över järnvägen är det dags att svänga vänster vid skylten Närkes Kil. På väg ned för backen syns sjön till vänster och Sollidens vita byggnader.
Det går även att ta bussen till Solliden där närmaste hållplats heter Katrinelundsvägen, därifrån är det ca 700 meters promenad. Bussresan tar ca 20 minuter från Örebro resecenter

Olaigatan 34, Örebro   //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd