HIIT Online

HIIT Online - träna på bekvämt sätt hemifrån via datorn!
Ett kort och intesivt intervallpass på 45 minuter där vi använder den egna kroppen som redskap och tränar både styrka och kondition!
 

HIIT Online SOMMAR!

Häng med oss och träna hemifrån via datorn!
Rulla ut träningsmattan hemma i vardagsrummet, ute i trädgården eller i sommarstugan. Plocka fram datorn/telefonen, starta passet och bli guidad genom ett 45 minuter långt träningspass! Varje måndag under 7 veckor får du en länk via e-post med ett kort, intensivt Metafit inspirerat intervallpass.
Ett roligt och effektivt HIIT - pass där vi varvar högintensiva intervaller med korta viloperioder. Vi tränar med kroppen som redskap men ha gärna minibands, hantlar (ca.2 - 5 kg) och liten boll till hands för att göra träningen än mer effektiv och rolig! Passet avslutas med lite lugn bål- och rörlighetsträning. Alla övningar går att anpassa och göra både enklare eller svårare så passet lämpar sig för alla, dock ej nyblivna mammor. Är du mamma bör det ha gått ca. 3 - 6 månader sedan förlossning, du är fri från eventuella graviditetsproblem och har framförallt tränat upp djup bålkontroll igen. Är du nybliven mamma passar Mamma Reboot ONLINE bättre.

  • Första passet skickas ut den 28 juni och sen rullar det på med ett nytt pass varje vecka i 7 veckor. Välkommen att hänga med även om vi redan startat - du får alla pass i efterhand!
  • Du har tillgång till samtliga pass t.o.m. en vecka efter periodens slut.
  • Du tränar på egen hand när och hur ofta det passar dig och du har även tillgång till en privat Facebookgrupp för lite extra pepp och gemenskap!
Metafit – högintensiv gruppträning Örebro

Olaigatan 34, Örebro   //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd