HIIT & optimum
Online sommar

Bli guidad genom träningen på bekvämt sätt hemifrån via datorn över sommaren! Träna styrka och kondition med HIIT - högintensiv intervallträning och komplettera med lugn Optimumträning för att stärka kroppens djupa posturalkedja där du kommer förbättra din hållning och minska värk och stelhet i kroppen!

Måndagen 27 juni drar vi igång!

Vi gör en repris på förra sommarens succé! :-) Varför göra uppehåll med träningen bara för att det blir sommar och ledighet!? Häng med oss och träna ONLINE istället!
Rulla ut träningsmattan hemma i vardagsrummet, ute i trädgården eller i sommarstugan - plocka fram datorn/telefonen, starta passet och bli guidad genom ett 30-45 minuter långt träningspass!
Veckans träning skickas via e-post varje måndag under 7 veckor. Totalt är det 11 st. träningspass, 7 HIIT-pass och 4 Optimum-pass.

Hur är passen upplagda?

HIIT-passen är korta, intensiva Metafit inspirerade träningspass där vi varvar högintensiva intervaller med korta viloperioder. Vi tränar med kroppen som redskap men ha gärna minibands och liten boll till hands för att göra träningen ännu mer effektiv!

Optimum-passen bygger på postural träning. “Postural” betyder hållning och är en träningsform där vi genom "enkla" övningar aktiverar hållningssystemet som naturligt ska resa upp kroppen av sig själv och utan att man tänker på det. Många av övningarna är hämtade från yogan. Även här tränar vi med kroppen som redskap men du behöver ett yogablock/kudde/ liten boll samt en pall/stol till passen.

  • Vi  tränar under 7 veckor med start vecka 26 och du har tillgång till samtliga pass t.o.m. en vecka efter periodens slut, vecka 33.
  • Välj, vraka och träna så många gånger du själv vill varje vecka och när det passar dig.
  • Vi har en privat Facebook grupp igång för lite extra pepp och inspiration från andra deltagare!
  • Är du mamma och vill hänga med på träningen bör det ha gått minst  4-6 månader sedan förlossning, du är fri från eventuella graviditetsproblem och har framförallt tränat upp djup bålkontroll igen. Är du nybliven mamma passar Mamma Reboot ONLINE bättre.
Metafit – högintensiv gruppträning Örebro

HIIT -  2 min "smakprov"

HÄNG MED SÅ HJÄLPER VI DIG TILL EN...

Aktiv sommar med regelbunden träning!

27 juni kör vi igång!

Tusen tack för HIIT Online i sommar! Det har varit superkul och jag känner att det verkligen har gjort skillnad, känner mig mycket starkare än jag någonsin har gjort efter en sommar!

//Deltagare HIIT Online, sommaren 2021

Superskönt att få pass på mailen en gång i veckan och att "pepp-gruppen" på Facebook finns! Man blir påmind att faktiskt ta sig tid att  träna! Roliga och varierande pass med bra fokus, det känns som att det verkligen ger något.

//Deltagare, HIIT Online sommaren 2021

Olaigatan 34, Örebro   //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd