mamma reboot

Behöver mammakroppen en nystart? Mamma Reboot står för anpassad, säker och återuppbyggande träning för nyblivna mammor. Du kan kalla det rehab för mammor! Vill du träffa nya vänner och samtidigt komma i form på ett skonsamt och effektivt sätt efter graviditeten? Då passar Mamma Reboot perfekt för dig!

Vad kan du förvänta dig?

Våra Mamma Reboot pass hjälper dig att få tillbaka kontrollen i kroppen efter graviditeten. Du lär dig grundläggande tekniker som får dig starkare än någonsin och skapar de bästa förutsättningarna för en stark och hållbar mammakropp!

  • Vi har träningspass i centrala Örebro, Mosås och i Lanna, Lekeberg under hela året.
  • Under vinterhalvåret (november - mars) tränar vi inomhus.
  • Ingen barnvakt behövs - barnet har du med dig
  • Erfaren instruktör med vidareutbildning inom Pre & Post Natal Corrective Exercise
  • Inte minst - en trivsam och peppande gemenskap!

Mamma Reboot Nivå 1

I Nivå 1 fokuserar vi på att återställa och stärka upp kroppen med hjälp av korrekt bålaktivering, andning och funktionella rörelser. På ett säkert sätt tränar vi styrka och kondition där vi har bålen i åtanke i alla rörelser. Många av våra mammor väljer att vara med 1-3 omgångar av Nivå1 innan man avancerar till Nivå 2. Allt beroende på träningserfarenhet, aktivitetsnivå under graviditeten, ev. besvär osv.

Jag gillar verkligen nivåerna; att möjligheten till utveckling och utmaning finns, och att träna utomhus så länge säsongen tillåter är bra för alla parter.

//Beatrice, Mamma Reboot vintern, våren och hösten 2017

Mamma-babyträning, Mamma Reboot i Örebro
Mammaträning med bebis i Örebro

Mamma Reboot Nivå 2

I  Nivå 2 har vi högre tempo på träningspassen och utmanar mammakroppen ytterligare. Det bör ha gått ca. 4-6 månader sedan förlossning, man är fri från eventuella graviditetsproblem och man har framförallt tränat upp korrekt bålaktivering. Vi ser till att träna kondition och styrka på ett roligt och inspirerande sätt med ännu mer lek och skratt! Många av våra mammor väljer att vara med 1-3 omgångar av Nivå1 innan man avancerar till Nivå 2. Allt beroende på träningserfarenhet, aktivitetsnivå under graviditeten, ev. besvär osv.

Jag rekommenderar ALLA nyblivna mammor att anmäla sig till BraKropps mammaträning, det är egentid fast med barn och ett roligt sätt att få komma ut och socialisera sig när det kan vara lätt att fastna hemma.

//Emelie, Mamma Reboot hösten 2016 och våren 2017

Gravid? Nyss fått barn?

Vill du få nyhetsbrev och full koll på när bokningen öppnar inför kommande träningsomgångar?
Fyll i din e-postadress nedan! Eller häng med på Gravid Preboot redan nu!

Kurser hösten 2019

HÖSTEN 2019 ANTAL VECKOR PLATS
Vecka 34 10 veckor Utomhus Stora Holmen
Utomhus Mosås
Utomhus Lanna
Vecka 38 6 veckor Utomhus Stadsparken
Vecka 44 8 veckor Inomhus Örebro
Inomhus Mosås
Inomhus Lanna

Olaigatan 34, Örebro  //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd