mamma reboot

Behöver mammakroppen en nystart? Mamma Reboot står för anpassad, säker och återuppbyggande träning för nyblivna mammor. Du kan kalla det rehab för mammor! Vill du träffa nya vänner och samtidigt komma i form på ett skonsamt och effektivt sätt efter graviditeten? Då passar Mamma Reboot perfekt för dig!

NYHET januari 2020!
Under vintermånaderna förlägger vi Mamma Reboot Nivå 1 både ONLINE och inomhus.
Inomhus tränar vi i Dance Center Örebros stora, fina lokaler på Aspholmen. Där har vi gott om plats och kan hålla avstånd till varandra och träna på ett säkert sätt utifrån Pandemilagens krav om 10 kvm per person.
Online passen sker LIVE där du även får en fullständig inspelning av passet via e-post så du kan träna senare om tiden inte passar dig. Det ger dig även möjlighet att kunna träna flera gånger i veckan. Du får även tillgång till privat Facebookgrupp med övriga deltagare - kan vi inte ses fysiskt ser vi till att skapa sammanhållning online! Här finns även möjlighet till diskussion och Q&A.
Mamma Reboot Nivå 2 fortsätter utomhus under vintern.

Vad kan du förvänta dig?

Våra Mamma Reboot pass hjälper dig att få tillbaka kontrollen i kroppen efter graviditeten. Du lär dig grundläggande tekniker som får dig starkare än någonsin och skapar de bästa förutsättningarna för en stark och hållbar mammakropp!

  • Vi har träningspass i centrala Örebro, Lanna och Mosås under hela året - gäller ej hela VT2021
  • Under vinterhalvåret (november - mars) tränar vi inomhus
  • Ingen barnvakt behövs - barnet har du med dig
  • Erfaren instruktör med vidareutbildning inom Pre & Post Natal Corrective Exercise
  • Inte minst - en trivsam och peppande gemenskap!

Mamma Reboot Nivå 1

I Nivå 1 fokuserar vi på att återställa och stärka upp kroppen med hjälp av korrekt bålaktivering, andning och funktionella rörelser. På ett säkert sätt tränar vi styrka och kondition där vi har bålen i åtanke i alla rörelser. Många av våra mammor väljer att vara med 1-3 omgångar av Nivå1 innan man avancerar till Nivå 2. Allt beroende på träningserfarenhet, aktivitetsnivå under graviditeten, ev. besvär osv.

Jag gillar verkligen nivåerna; att möjligheten till utveckling och utmaning finns, och att träna utomhus så länge säsongen tillåter är bra för alla parter.

//Beatrice, Mamma Reboot vintern, våren och hösten 2017

Mamma-babyträning, Mamma Reboot i Örebro
Mammaträning med bebis i Örebro

Mamma Reboot Nivå 2

I  Nivå 2 har vi högre tempo på träningspassen och utmanar mammakroppen ytterligare. Det bör ha gått ca. 4-6 månader sedan förlossning, man är fri från eventuella graviditetsproblem och man har framförallt tränat upp korrekt bålaktivering. Vi ser till att träna kondition och styrka på ett roligt och inspirerande sätt med ännu mer lek och skratt! Många av våra mammor väljer att vara med 1-3 omgångar av Nivå1 innan man avancerar till Nivå 2. Allt beroende på träningserfarenhet, aktivitetsnivå under graviditeten, ev. besvär osv.

Jag rekommenderar ALLA nyblivna mammor att anmäla sig till BraKropps mammaträning, det är egentid fast med barn och ett roligt sätt att få komma ut och socialisera sig när det kan vara lätt att fastna hemma.

//Emelie, Mamma Reboot hösten 2016 och våren 2017

Gravid? Nyss fått barn?

Vill du få nyhetsbrev och full koll på när bokningen öppnar inför kommande träningsomgångar?
Fyll i din e-postadress nedan! Eller häng med på Gravid Preboot redan nu!

Kommande kursstarter

VÅREN 2021ANTAL VECKORPLATS
Vecka 210 veckorNivå 2 Utomhus Örebro & Lanna
Vecka 37 veckorOnline - dvs. var du vill!
Vecka 67 veckorNivå 1 Inomhus Örebro
Vecka 107 veckorOnline - dvs. var du vill!
Vecka 1412 veckorUtomhus Örebro & Lanna

Olaigatan 34, Örebro  //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd