GRAVID PREBOOT

Är du tränad inför ditt livs största maraton - förlossningen? Gravid Preboot står för smart, säker och förberedande träning för gravida kvinnor. Du kan kalla det prehab för gravida. Vi guidar dig till en starkare graviditet, smidigare förlossning och en snabbare återhämtning efteråt - samtidigt som du får träffa lite nya gravidvänner!

HÖSTTERMINEN 2024
  • Vecka 34 startar en 7 veckorskurs utomhus i Stadsparken.

Vill du träna ONLINE på hemmaplan?
Vi erbjuder en 7-veckor ONLINE kurs, där du en gång i veckan får en länk via e-post med ett 45-minuter långt Gravid Preboot träningspass som du kör på egen hand när det passar dig. Du har tillgång till passen t.o.m. en vecka efter kursens slut.

Vad kan du förvänta dig?

Med Gravid Preboot hjälper vi dig till en aktiv graviditet där du blir starkare och mer funktionell än någonsin tidigare.  Vi tränar för god funktion och ett effektivt rörelsemönster, vilket minskar slitage och muskulära obalanser i kroppen och därmed mindre smärta. Träningen är utformad för att säkerställa en stark och funktionell bål under hela graviditeten!


Föreställ dig att...

  • Få känna dig stark under graviditeten
  • Ha mindre ländryggs- och bäckensmärta
  • Fortsätta ha en stark bål när magen växer
  • Ha mindre risk att drabbas av diastas (magmuskeldelning) och inkontinens
  • Vara bättre förberedd för förlossningen, med mindre risk för ingrepp
  • Få en snabbare återhämtning efter graviditeten

Gravid Preboot

Med Gravid Preboot får du ett effektivt och säkert träningspass helt anpassat för den gravida kroppen. Vi jobbar med korrektiv träning där vi ser till att träna de rörelsemönster och specifika muskler som behövs för graviditeten, förlossningen och tiden efteråt. Du lär dig värdefulla tekniker som hjälper till att förebygga graviditetsrelaterade besvär medan du förbereder dig för ditt livs största och viktigaste maraton - förlossningen.

Rolig, presitigelös träning där jag känt mig trygg att utföra alla övningar. Kändes bra att få hjälp med att hitta rimlig nivå på träningen under graviditeten och att veta att jag tränade på ett skonsamt sätt. Tröskeln tillbaka till träning nu efteråt har känts låg. Skulle rekommendera alla blivande mammor att gå på Gravid Preboot. Det var kunskapen härifrån som tog mig igenom förlossningen, inte profylaxkursen!

//Emma, Gravid Preboot våren 2019

Gravid?

Vill du få nyhetsbrev och full koll på när bokningen öppnar inför kommande träningsomgångar?
Fyll i din e-postadress nedan!

Kommande kursstarter

HT24ANTAL VECKORPLATS
Vecka 347 veckorUtomhus Stadsparken
Valfri start7 veckorONLINE

Olaigatan 34, Örebro  //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd