HIIT & MIX
Online SOMMAR

Häng med på organiserad ONLINETRÄNING över sommaren! :-)
Det vankas en blandning av HIIT, styrka, kondition, bål och postural träning - korta, effektiva pass som är lätta att få till!
Rulla ut träningsmattan i vardagsrummet, ute i trädgården eller i sommarstugan - starta passet på datorn/telefonen och bli guidad genom träningen på hemmaplan!

 

7 veckor med start efter MIDSOMMAR

Gör inte uppehåll med träningen bara för att det blir sommar och ledigt, eller har du legat lågt ett tag så ta tillfället i akt och kom igång med träningen igen! Varje måndag under 7 veckor får du 2 förinspelade träningspass att "välja och vraka" på - 1 HIIT-pass och 1 MIX-pass med olika fokus. Man bestämmer själv när och hur ofta man tränar och man har tillgång till samtliga träningspass under 8 veckor. Vi har även en Facebookgrupp igång för lite extra pepp från andra deltagare! :-)

Vill man hänga med på träningen och nyss fått barn bör det ha gått minst 4-6 månader sedan förlossning, man är fri från eventuella graviditetsproblem och man har framförallt tränat upp djup bålkontroll igen. Är du nybliven mamma och vill vara med så finns alternativet att få ett Mamma Reboot pass istället för ett HIIT-pass varje vecka - anges vid bokning!

Hur är passen upplagda?

HIIT-passen är korta, intensiva Metafit inspirerade träningspass på totalt ca. 40-45 minuter där vi varvar högintensiva intervaller med korta viloperioder. Vi tränar med kroppen som redskap men ha gärna minibands och liten boll till hands för att göra träningen ännu mer effektiv!
MIX-passen består av träningspass på mellan 20-35 minuter och har olika fokus - bl.a. bål, styrka, kondition samt lugnare pass med postural träning för att bli stark på djupet, förbättra hållning och minska på värk och stelheter. Även här tränar vi främst med kroppen som redskap men ha gärna  minibands och liten boll till hands.

  • Vi  tränar under 7 veckor med start vecka 26 och du har tillgång till samtliga pass t.o.m. den 20 augusti.
  • Välj, vraka och träna så många gånger du själv vill varje vecka och när det passar dig.
  • Vi har en privat Facebookgrupp igång för lite extra pepp och inspiration från andra deltagare!
  • Ange vid bokning om du är nybliven mamma och vill ha ett Mamma Reboot pass istället för ett HIIT-pass varje vecka!
Metafit – högintensiv gruppträning Örebro

HIIT -  2 min "smakprov"

Superskönt att få pass på mailen en gång i veckan och att "pepp-gruppen" på Facebook finns! Man blir påmind att faktiskt ta sig tid att  träna! Roliga och varierande pass med bra fokus, det känns som att det verkligen ger något.

//Deltagare HIIT Online, sommaren 2022

Tusen tack för HIIT Online i sommar! Det har varit superkul och jag känner att det verkligen har gjort skillnad, känner mig mycket starkare än jag någonsin har gjort efter en sommar!

//Deltagare, HIIT Online sommaren 2021

Olaigatan 34, Örebro   //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd