HIIT & MIX Online SOMMAR 2024

Vi hjälper dig med träningsplaneringen i sommar - häng med på ONLINETRÄNING!
Måndagen den 24 juni släpper vi de första passen! Rulla ut träningsmattan i vardagsrummet, ute i trädgården eller i sommarstugan - starta passet på datorn/telefonen och bli guidad genom träningen på hemmaplan!
Nytt för i sommar är att vi har smygpremiär för vår ONLINESTUDIO!

7 veckors träning med start efter midsommar

  • Varje måndag under 7 veckor släpper vi två nya "follow along" pass i vår onlinestudio - 1 HIIT-pass och 1 MIX-pass.
  • Man bestämmer själv när och hur ofta man tränar och man har tillgång till samtliga träningspass under 8 veckor t.o.m. 18 augusti.
  • Har man fått barn i närtid bör det ha gått minst 4-6 månader sedan förlossning, man är fri från eventuella graviditetsproblem och man har framförallt tränat upp djup bålkontroll igen.
  • Är man nybliven mamma och behöver starta från grunden väljer man Mamma Reboot & MIX Online istället - välkommen från 6 veckor efter förlossning.
  • Vi har en privat Facebookgrupp igång för lite extra pepp och inspiration från andra deltagare!

Hur är passen upplagda?

HIIT-passen är korta, intensiva Metafit inspirerade träningspass på totalt ca. 35-45 minuter där vi varvar högintensiva intervaller med korta viloperioder. Vi tränar med kroppen som redskap men ha gärna minibands och liten boll till hands för att göra träningen ännu mer effektiv!

MIX-passen är korta pass på ca. 15-30 minuter och har olika fokus - bl.a. bål, styrka, kondition samt lugnare pass med rörlighet och postural träning för att bli stark på djupet, förbättra hållning och minska på värk och stelheter. Även här tränar vi främst med kroppen som redskap men ha gärna  minibands och liten boll till hands.

MRB-passen (Mamma Reboot) är kompletta pass för mammakroppen där vi fokuserar på att få tillbaka kontrollen i kroppen efter graviditeten. Vi lägger stor vikt vid att hitta och stärka upp bäckenbotten och djup magmuskulatur, hållningsmuskler samt de viktigaste rörelsemusklerna vi behöver som mammor! Passen är på ca. 45-50 minuter där varje pass avslutas med en konditionsdel.

HIIT -  2 min "smakprov"

BOKA SOMMARENS ONLINETRÄNING

Klicka på önskad produkt och du dirigeras direkt till "Studio BraKropp", där du skapar ett konto och gör ditt köp. "Biblioteket" av träningspass byggs upp allteftersom, första passen lanseras 24/6.
Betala med friskvårdskuponger via Epassi? Skicka ett mail till Caroline på info@brakropp.se så löser vi det!

7 veckor - vecka 26 t.o.m. vecka 32
När: 2 nya pass lanseras varje måndag - start 24 juni
Var: ONLINE  - var du vill via datorn/telefonen
Du har tillgång till passen t.o.m. en vecka efter periodens slut - 18 augusti.

Pris: 695 kr
7 veckor - vecka 26 t.o.m. vecka 32
När: 2 nya pass lanseras varje måndag - start 24 juni
Var: ONLINE  - var du vill via datorn/telefonen
Du har tillgång till passen t.o.m. en vecka efter periodens slut - 18 augusti.

Pris: 695 kr

Superskönt att få nya pass en gång i veckan och att "pepp-gruppen" på Facebook finns! Man blir påmind att faktiskt ta sig tid att  träna! Roliga och varierande pass med bra fokus, det känns som att det verkligen ger något.

//Deltagare HIIT Online, sommaren 2022

Tusen tack för HIIT Online i sommar! Det har varit superkul och jag känner att det verkligen har gjort skillnad, känner mig mycket starkare än jag någonsin har gjort efter en sommar!

//Deltagare, HIIT Online sommaren 2021

Olaigatan 34, Örebro   //   070-680 48 39   //   info@brakropp.se

Välkommen till BraKropp i Örebro – Träning, viktminskning, kostråd